728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εκδήλωση Περιπέτειας για τα 200 χρόνια από την φυγή των Παργινών στα Επτάνησα!



Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας με τη συνεργασία της «Odyssey Challenge” διοργανώνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 Εκδήλωση Περιπέτειας με την επωνυμία «Odyssey Challenge”.

Η ημερομηνία δεν έχει επιλεχθεί τυχαία, καθώς το 2019, συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη φυγή των Παργινών στα Επτάνησα!

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη πρωτοτυπία μιας και πρόκειται για έναν αγώνα τρεξίματος σε συνδυασμό με δοκιμασίες περιπέτειας, όπως υπερπήδηση εμποδίων και μεταφορά φορτίων. Πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείται για Τρίτη φορά, έχοντας δημιουργήσει ένα σημαντικό κοινό που ακολουθεί πιστά τις εκδηλώσεις Odyssey Challenge!

Οι Προηγούμενες δύο Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2018 με εξαιρετική επιτυχία!

Η Πρώτη, τον Μάιο του 2018, στην Ευρύτερη Περιοχή της Πάργας, μεταξύ των Παραλιών Αλωνάκι και Όρμος του Οδυσσέα με περισσότερους από 800 Αθλητές και η Δεύτερη στο Ανήλιο Μετσόβου τον Οκτώβριο του 2018 με περισσότερους από 400 Συμμετέχοντες!

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και των συμμετεχόντων. Σας ενημερώνουμε επίσης πως έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα Ασφαλείας και έχουμε ενημερώσει με έγγραφα όλες τις Αρχές (Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, Λιμεναρχείο, Δασαρχείο Πρέβεζας, Δήμο Πάργας, Αστυνομικό Τμήμα, ΕΚΑΒ).

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτό το μοναδικό σημείο της Ηπείρου, το οποίο μέσα από την προβολή του αγώνα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και στα ΜΜΕ θα γίνει γνωστό στο ευρύτερο ελληνικό και διεθνές κοινό, ως κορυφαίος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού!

Στον Αγώνα αναμένεται να συμμετέχουν 1200 αθλητές και συνοδοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και αναμένεται να τονώσουν την τοπική οικονομία στο συγκεκριμένο διήμερο που αποτελεί περίοδο χαμηλής προσέλευσης τουριστών μιας και είναι εκτός της τουριστικής σεζόν!

Επίσης θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για την προστασία του Περιβάλλοντος της Περιοχής! Με αυτό το σκεπτικό Μετά το πέρας της εκδήλωσης ως διοργανωτές, με την βοήθεια των εθελοντών του αγώνα και των αθλητών θα προχωρήσουμε σε καθαρισμό του Δάσους και της παραλίας. Μάλιστα σκοπεύουμε να αναδείξουμε την δράση μας αυτή στα ΜΜΕ.

Βασικά Στοιχεία Της Εκδήλωσης

4500 – 5.000 άμεσα εμπλεκόμενοι το Σαββατοκύριακο του Αγώνα

1200 Αθλητές

1200 Συνοδοί

200 Εθελοντές

50 Εργαζόμενοι στη διοργάνωση

100 προσωπικό χορηγών

100 καλεσμένοι και επίσημοι

5000 Θεατές

Χαρακτηριστικά των εμπλεκόμενων στον αγώνα


75% από Ελλάδα – 25% Από εξωτερικό

65% άντρες – 35% Γυναίκες

Μέσου και υψηλού βιοτικού επιπέδου

Με την παρούσα επιστολή ζητούμε τη Συμμετοχή – Συνεργασία σας


 












πηγη:Αχιλλέας Δημάκος
 

Εκδήλωση Περιπέτειας για τα 200 χρόνια από την φυγή των Παργινών στα Επτάνησα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2019 Rating: 5 Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας με τη συνεργασία της «Odyssey Challenge” διοργανώνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 201...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: