728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σεισμολογικός σταθμός στα Πράμαντα




Σεισμολογικό σταθμό στα Πράμαντα εγκατέστησε το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο σεισμολογικός σταθμός τοποθετήθηκε στις 12 Ιουλίου σε οικίσκο κοντά στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων και η συμβολή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ήταν σημαντική.

Το Τμήμα Γεωλογίας απευθύνει τις ευχαριστίες του προς το Δήμο κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι ο σταθμός έχει ήδη συνδεθεί με το Εθνικό Δίκτυο Σεισμογράφων και οι καταγραφές του είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο.

Με τον συγκεκριμένο σταθμό πυκνώνει το δίκτυο σεισμογράφων στην περιοχή γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για την σεισμολογική παρακολούθηση, τόσο της Ηπείρου όσο και της χώρας και θα συμβάλλει στην Αντισεισμική θωράκιση της χώρας, όπως επισημαίνει στην επιστολή του το Εργαστήριο Σεισμολογίας.















Σεισμολογικός σταθμός στα Πράμαντα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2019 Rating: 5 Σεισμολογικό σταθμό στα Πράμαντα εγκατέστησε το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο σεισμολογικός ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: