728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χάνει τρεις «Γαλάζιες Σημαίες» η Πρέβεζα




Τρεις από τις συνολικά οκτώ Γαλάζιες Σημαίες χάνει η Πρέβεζα. Οι Γαλάζιες Σημαίες κατεβαίνουν από τις παραλίες στο Μονολίθι, τα Πλατάνια και τις Τσούκες.

Οι λόγοι δεν σχετίζονται με την καθαρότητα των υδάτων αλλά με τις υποδομές καθώς φαίνεται ότι ο Δήμος Πρέβεζας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα κριτήρια και τις απαιτήσεις που προκύπτουν από μία τέτοια διάκριση.

Οι αξιολογητές της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και διεθνείς αξιολογητές που έκαναν απροειδοποίητες επισκέψεις, διαπίστωσαν σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη τήρηση των κριτηρίων που αφορούσαν συγκεκριμένα σε: παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες, καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.

Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος αποφάσισαν, κατά τα προβλεπόμενα, να αποσύρουν τις βραβεύσεις για να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του θεσμού.

Οι παραλίες του Νομού Πρέβεζας που είχαν βραβευτεί με γαλάζια σημαία την περασμένη άνοιξη είναι οι ακόλουθες:

Κυανή

Μέγα Άμμος

Μονολίθι

Πλατάνια

Τσούκες

Δήμος Πάργας

Αμμουδιά

Βάλτος/Parga Beach Resort

Λούτσα





Χάνει τρεις «Γαλάζιες Σημαίες» η Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2019 Rating: 5 Τρεις από τις συνολικά οκτώ Γαλάζιες Σημαίες χάνει η Πρέβεζα. Οι Γαλάζιες Σημαίες κατεβαίνουν από τις παραλίες στο Μονολίθι, τα Πλατάνια ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: