728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δημόσια στήριξη του Βασίλη Κικίλια στον Στέργιο Γιαννάκη

"Με όλη μου την καρδιά του εύχομαι να εκπροσωπεί το νομό Πρεβέζης και στην επόμενη Βουλή" αναφέρει σε ανάρτησή του


Την δημόσια στήριξή του στον Στέργιο Γιαννάκη, υποψήφιο Βουλευτή Νομού Πρεβέζης ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Αθηνών, Τομεάρχης Άμυνας στη Νέα Δημοκρατία και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά με προσωπική του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Με τον Στέργιο Γιαννάκη μας συνδέουν πολλά. Έχουμε δώσει μαζί αγώνες με ήθος και αξιοπρέπεια. Ένας συνεπής πατριώτης, ικανός και αποτελεσματικός για τον τόπο του. Με όλη μου την καρδιά του εύχομαι να εκπροσωπεί το νομό Πρεβέζης και στην επόμενη Βουλή».
Τους δύο πολιτικούς τους συνδέει μια μακροχρόνια φιλία και μια κοινή πορεία ετών στο Εθνικό Κοινοβούλιο όπου έχουν δώσει από κοινού μάχες με πίστη και πάθος στα ιδανικά, τις αξίες και τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας.














Δημόσια στήριξη του Βασίλη Κικίλια στον Στέργιο Γιαννάκη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019 Rating: 5 "Με όλη μου την καρδιά του εύχομαι να εκπροσωπεί το νομό Πρεβέζης και στην επόμενη Βουλή" αναφέρει σε ανάρτησή του Την δημόσι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: