728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι…υπάλληλοι της ΔΕΗ ήταν απατεώνες!! Θύματα ηλικιωμένες γυναίκες




Προσποιούμενος μαζί με συνεργούς του, τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κατάφεραν να εξαπατήσουν τέσσερις ηλικιωμένους στην Άρτα, να μπούνε στα σπίτια και να φύγουν με χρήματα και κοσμήματα. Ο «εγκέφαλος» της σπείρας, ένας 41χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία η οποία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του. Ο 41χρονος φαίνεται ότι «χαρτογραφούσε» την περιοχή και τα σπίτια καθώς όλες οι… επισκέψεις έγιναν σε κατοικίες ηλικιωμένων γυναικών. Ανάλογα συμβάντα έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της Ηπείρου χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για την ίδια σπείρα ή για άλλους.

Η μεθοδολογία δράσης τους είναι η εξής: δηλώνοντας ψευδώς την ιδιότητα του υπαλλήλου της Δ.Ε.Η, προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες στις οικίες τους και προφασιζόμενοι βλάβη του δικτύου και τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, τους έπειθαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους εντός υφάσματος για δήθεν προστασία τους και στη συνέχεια αποσπώντας την προσοχή τους, τα αφαιρούσαν .

Η λεία τους περιλαμβάνει συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ καθώς και κοσμήματα.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.






Οι…υπάλληλοι της ΔΕΗ ήταν απατεώνες!! Θύματα ηλικιωμένες γυναίκες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 28, 2019 Rating: 5 Προσποιούμενος μαζί με συνεργούς του, τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κατάφεραν να εξαπατήσουν τέσσερις ηλικιωμένους στην Άρτα, να μπούνε στα σπί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: