728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα εύσημα στην Πυροσβεστική…




Άμεση και αποτελεσματική ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην πρώτη δύσκολη μέρα του φετινού καλοκαιριού για το Νομό Ιωαννίνων.

Τόσο στην Κοσμηρά όσο και στην Καστρίτσα αποδείχθηκε η υψηλή ετοιμότητα των δυνάμεων.

Και η δεύτερη φωτιά που πήρε διαστάσεις είναι υπό μερικό έλεγχο ενώ στο μέτωπο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις και η διοίκηση της Π.Υ.

Ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος που βρέθηκε μαζί με προσωπικό της υπηρεσίας στα μέτωπα συνδράμοντας το έργο της Πυροσβεστικής εξήρε την προσπάθεια που έγινε.

Τα εύσημα ανήκουν στην Διοίκηση που συντόνισε, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Θωμά Ρίζο και τον Διοικητή Ιωαννίνων Απόστολο Βασδέκη.

Ειδική μνεία έκανε ωστόσο στην παρουσία του πεζοπόρου τμήματος, το οποίο έφτασε εκεί που ήταν αδύνατη η προσέγγιση οχημάτων και απέδειξε την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.







Τα εύσημα στην Πυροσβεστική… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 21, 2019 Rating: 5 Άμεση και αποτελεσματική ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην πρώτη δύσκολη μέρα του φετινού καλοκαιριού για το Νομό Ιωαν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: