728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις τραυματισμένες χελώνες στον Αμβρακικό




Τρεις ακόμη χελώνες Καρέτα-Καρέτα με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και με τα στοιχεία του Συλλόγου "ΑΡΧΕΛΩΝ" τους μήνες Μάιο και Ιούνιο βρέθηκαν τρεις τραυματισμένες χελώνες η Ελένη, η Σανέλ και η Αλίκα σε Αμφιλοχία και Βόνιτσα οι οποίες ήταν χτυπημένες στο κεφάλι.

Το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών λειτουργεί από το 1994 στην Γλυφάδα Αττικής, δίπλα στη θάλασσα. Ιδρύθηκε από τον ΑΡΧΕΛΩΝ με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και είναι ένα από τα πρώτα Κέντρα Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών στη Μεσόγειο. Σκοπός του είναι η περίθαλψη και αποθεραπεία τραυματισμένων και άρρωστων θαλάσσιων χελωνών και η επανένταξή τους στη θάλασσα.






Τρεις τραυματισμένες χελώνες στον Αμβρακικό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2019 Rating: 5 Τρεις ακόμη χελώνες Καρέτα-Καρέτα με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου και μεταφέρθηκαν στο Κέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: