728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Μήνυμα νίκης της ΝΔ έστειλε το Φανάρι, σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση



Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε την Τετάρτη το Φανάρι, με μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Καναλάκι Δήμου Πάργας όπου μίλησαν οι υπ. Βουλευτές ΝΔ του Νομού μας.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας εισαγωγικά τόνισε μεταξύ άλλων «Στις 26 Μαΐου δείξατε την εμπιστοσύνη σας στη ΝΔ και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Οι Ευρωεκλογές και οι Περιφερειακές Εκλογές ήταν ένα πρώτο βροντερό όχι στην αποτυχία και την εξαπάτηση. Με την ψήφο σας εγκρίνατε το πρόγραμμα της ΝΔ. Έρχεται η ώρα για να το υπογράψουμε αυτό όλοι μαζί με την ψήφο μας. Στις 7 Ιουλίου όλοι οι Έλληνες πρέπει να εμπιστευθούμε το τιμόνι της χώρας σε μια ισχυρή Κυβέρνηση, που θα λειτουργεί γρήγορα, απρόσκοπτα, με τόλμη και αποφασιστικότητα, με εμπειρία και γνώσεις. Σε μια Κυβέρνηση που θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη και δουλειές. Σας καλώ να ενωθούμε σε ένα μεγάλο πνεύμα αναγέννησης για τον τόπο μας».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες των υπ. Βουλευτών του Νομού Πρέβεζας με πρώτο ομιλητή (κατόπιν κλήρωσης) τον Σπύρο Κυριάκη.

Ο κ. Κυριάκης στην ομιλία του κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Επισήμανε ότι «Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής, μια περίοδο γεμάτη απάτες, αυταπάτες και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Το επιστέγασμα της κρίσης θεσμών και αξιών δεν είναι άλλο από τη συμφωνία των Πρεσπών. Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Μακεδονία ήταν απλά ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Αυτή την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να την αφήσουμε πίσω και θέλουμε μια καλύτερη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, με περισσότερες επενδύσεις, με περισσότερες και πιο καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και κυρίως μια Ελλάδα με μεγαλύτερη ασφάλεια που τα παιδιά μας δεν θα φοβούνται να πάνε στο Πανεπιστήμιο. Αυτή την Ελλάδα μπορεί να την κάνει πράξη μόνο η ΝΔ, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εμείς στην Ήπειρο, στο Φανάρι, στο Καναλάκι, γνωρίζουμε τι θα πει να είσαι ξένος σε ξένη χώρα. Γι’ αυτή τη γενιά σας ζητάω να μου δώσετε τη δύναμη να παλέψω, για τα παιδιά που φύγανε στο εξωτερικό, έτσι ώστε κάποια στιγμή να γυρίσουν στον τόπο τους. Σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη για τη γενιά των γονιών μας, στη γενιά των συνταξιούχων οφείλουμε την αξιοπρέπεια να μπορούν να ζήσουν με τη σύνταξή τους.

Σας ζητάω να παλέψω για αυτόν τον τόπο».



Ο Στ. Γιαννάκης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων «Είναι αργά για δάκρυα, αλλά είναι νωρίς για δράση. Χαράξαμε ήδη τον δρόμο για τη νίκη, είμαστε εδώ για να στείλουμε σε όλο το Νομό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, για να κάνουμε τους νέους και τις νέες μας να ονειρευτούν ξανά! Με αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο, με πράξεις και πολύ δουλειά. Υπάρχει προοπτική και ελπίδα με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της ΝΔ. Στόχος μας είναι οι πολίτες χωρίς εξαίρεση να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στην Υγεία, την Πρόνοια, την Παιδεία, την Εργασία. Στόχος μου και σκοπός μου είναι τα συμφέροντα του Νομού μου! Τη Δευτέρα ξημερώνει μια νέα μέρα για το Νομό μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.




Έχουμε πρόγραμμα και ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη. Στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα επίκεντρο είναι η επιχειρηματικότητα. Δίνουμε τέλος στην υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία και καθιερώνουμε κίνητρα για νέες επενδύσεις».

Η Σέβη Κονταξή στην ομιλία της τόνισε χαρακτηριστικά «Τα τελευταία 4 χρόνια τα δημόσια οικονομικά χειροτέρεψαν, οι συντάξεις χαντακώθηκαν, οι επιχειρήσεις μικρές και μεσαίες οδηγήθηκαν στο λουκέτο, η υγεία έγινε καπνός. Οι θεσμοί καταπατήθηκαν για να ικανοποιηθούν οι κυβερνητικές απαιτήσεις. Η ασφάλεια των πολιτών έγινε ανασφάλεια. Στα εθνικά μας θέματα, όπως το όνομα της Μακεδονίας, ξεπουλήθηκε στο βωμό της καρέκλας του κ. Τσίπρα. Ποτέ ξανά μια Κυβέρνηση δεν έκανε τόσο μεγάλο κακό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η δημαγωγία τελειώνει.

Είναι τραγικό μετά από 4,5 χρόνια σε επίπεδο υποδομών, να μην έχει προχωρήσει η βελτίωση του παραλιακού δρόμου Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα. Η Κυβέρνηση Τσίπρα επέλεξαν προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τους διορισμούς των κομματικών τους να παγώσουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, οι υποδομές βάλτωσαν. Περιφέρειες όπως η δική μας υποχρηματοδοτήθηκαν τρομακτικά. Για τη Νέα Δημοκρατία το πρόγραμμα και το ζήτημα των υποδομών είναι συνώνυμο της πολιτικής μας για ισχυρή ανάπτυξη. Την Κυριακή δεν χαριζόμαστε, δεν παρασυρόμαστε. Τους ακούσαμε, τους είδαμε, τους μάθαμε. Τώρα αποφασίζουμε για εμάς, ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ».

Η Δήμητρα Ραβανού υπογράμμισε μεταξύ άλλων «Βρισκόμαστε λίγες μέρες προ των εκλογών, όπου η υπηρεσιακή κυβέρνηση διορίζει προκλητικά τους συγγενείς του ηθικού πλεονεκτήματος και ακολουθούν την τακτική των κατακτητών σε ξένη χώρα, αυτή της καμένης γης.

Η συμμετοχή μου στην πρώτη γραμμή ως υπ. Βουλευτής, αποτελεί καθήκον μου ως ελληνίδα, ως μητέρα, ως Πρεβεζάνα, ως Νεοδημοκράτισσα. Αυτοδυναμία στη ΝΔ σήμερα σημαίνει, ότι θα υπάρξει αύριο για την Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει και για τον τόπο που τα παιδιά μας σήμερα κάνουν ουρές είτε στον ΟΑΕΔ, είτε στα γκισέ των αεροδρομίων δραπετεύοντας από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό. Την Κυριακή 7 Ιουλίου, έχουμε όλοι καθήκον να μη σταματήσουμε λεπτό τον αγώνα για ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».




Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας κάλεσε τους υποψηφίους και απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης όλων στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άρης Τσελίκος
















πηγη:www.topikifoni.gr/
Πρέβεζα: Μήνυμα νίκης της ΝΔ έστειλε το Φανάρι, σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019 Rating: 5 Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε την Τετάρτη το Φανάρι, με μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Καναλάκι Δήμου Πάργα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: