728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υψηλό το επίπεδο ασφάλειας στην Ήπειρο




Την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας επισκέφθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια του πολίτη και της κοινωνίας είναι από τα πρωτεύοντα αγαθά και αξίες μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Η Όλγα Γεροβασίλη συνομίλησε με το προσωπικό και επισήμανε ότι μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες, η Ελληνική Αστυνομία έπραξε το καθήκον της με επάρκεια, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια.

Πρόσθεσε ότι διατήρησε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στη χώρα, στην Ήπειρο και στην Άρτα και εδραίωσε σε όλους την πεποίθηση ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας, δημοκρατικής και ανθρωπιστικής συμπεριφοράς.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τον υπηρετεί με αίσθημα καθήκοντος και όταν χρειαστεί με αυταπάρνηση, σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη. Πρόσθεσε δε, ότι η διατήρηση της ασφάλειας σε υψηλό επίπεδο αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να εδραιωθεί η ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια και για να γίνει πράξη η δίκαιη κατανομή του πλούτου που θα παραχθεί.














Υψηλό το επίπεδο ασφάλειας στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5 Την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας επισκέφθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια του πολίτη και...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: