728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στα μαλακά για το σκάνδαλο με τα ορθοπεδικά




Στα..μαλακά έπεσαν τελικά οι 13 καταδικασθέντες για το αποκαλούμενο σκάνδαλο των υπερκοστολογημένων ορθοπεδικών ειδών της Depuy στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές από 3 έτη φυλάκιση μέχρι 9 χρόνια κάθειρξη αλλά αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας αναγνώρισαν και στους 13 κατηγορούμενους, δύο ελαφρυντικά και συγκεκριμένα αυτό που αφορά στον σύννομο πρότερο βίο και στην καλή συμπεριφορά για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την τέλεση της πράξης.

Στους γιατρούς που κρίθηκαν ένοχοι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, ενώ για όλους τους κατηγορούμενους αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μακρά αποδεικτική διαδικασία το δικαστήριο απήλλαξε λόγω παραγραφής τους κατηγορούμενους από το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας ενώ, κατά περίσταση, τους έκρινε ενόχους για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Μεταξύ των κατηγορουμένων που καταδικάστηκαν σήμερα περιλαμβάνονται στελέχη της βρετανικής εταιρίας, πασίγνωστοι γιατροί και στελέχη δημοσίων νοσοκομείων, επιχειρηματίες και συνεργάτες της DEPUY.




Στα μαλακά για το σκάνδαλο με τα ορθοπεδικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουλίου 30, 2019 Rating: 5 Στα..μαλακά έπεσαν τελικά οι 13 καταδικασθέντες για το αποκαλούμενο σκάνδαλο των υπερκοστολογημένων ορθοπεδικών ειδών της Depuy στους οπ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: