728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αυτή είναι η Aby, ο αστυνομικός σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων

Συμμετέχει σε ελέγχους ατόμων, χώρων μεταφοράς και αστυνομικές επιχειρήσεις


Στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων προσφέρει τις «υπηρεσίες» του ο αστυνομικός σκύλος Aby.

Η μόλις δύο ετών Aby, ανιχνεύει ναρκωτικές ουσίες, που μαζί με τον συνοδό του, συμμετέχει σε ελέγχους ατόμων, χώρων μεταφοράς και αστυνομικές επιχειρήσεις.

Η όσφρησή της αποτελεσματική και εντοπίζει καλά κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες που με τις ανθρώπινες αισθήσεις είναι δύσκολο ή πολλές φορές αδύνατο να επιτευχθεί.

Ναρκωτικά ακόμα και επιμελώς κρυμμένα, ή θαμμένα ή μέσα σε υγρά με διάφορες άλλες παραπλανητικές οσμές, ακόμη και σε ψηλά σημεία, η Aby θα τα εντοπίσει.

Κατά τον εντοπισμό τους αντιδρά ενεργητικά σκαλίζοντας και γαβγίζοντας, ή σύμφωνα με τις νέες τακτικές εκπαίδευσης κάθεται σιωπηλή, αποφεύγοντας έτσι να προκληθούν φθορές ή βλάβες σε ξένες περιουσίες.





Αυτή είναι η Aby, ο αστυνομικός σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2019 Rating: 5 Συμμετέχει σε ελέγχους ατόμων, χώρων μεταφοράς και αστυνομικές επιχειρήσεις Στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: