728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Φιλαρμονική Δήμου Πάργας συμμετέχει στη Γιορτή της Μουσικής





Κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου η Μουσική γιορτάζει!

Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ενώ το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους, σταθμούς, πάρκα και διάφορους άλλους χώρους, παρουσιάζοντας αφιλοκερδώς συναυλίες απ' όλο το μουσικό φάσμα. Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αναπτυχθούν πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασίες ανάμεσα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες.

Η Φιλαρμονική Δήμου Πάργας συμμετέχει στη Γιορτή της Μουσικής με μία Συναυλία των μαθητών της την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καναλακίου.








Η Φιλαρμονική Δήμου Πάργας συμμετέχει στη Γιορτή της Μουσικής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019 Rating: 5 Κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου η Μουσική γιορτάζει! Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: