728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πλωτές εξέδρες στην Παμβώτιδα




Πλωτές εξέδρες θα μπορέσουν στο εξής να τοποθετηθούν στην λίμνη των Ιωαννίνων, καθώς ο νόμος για τον αιγιαλό και την ζώνη παραλίας παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Την σχετική ενημέρωση έκανε η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως τόνισε στο νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα περιλήφθηκε το αίτημα της Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στον υδάτινο χώρο της λίμνης Παμβώτιδας.

Οι πλωτές εξέδρες, όπως δήλωσε, θα συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας της λίμνης, καθώς αυτές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παρατηρητήρια, για την εξυπηρέτηση των ναυταθλητικών σωματείων κ.ά. ενώ όπως διευκρίνισε απαγορεύεται η τοποθέτηση και η χρήση πλωτών εξεδρών για λόγους αναψυχής (ήτοι καφετέριες, μπαρ κ.ά.).



















Πλωτές εξέδρες στην Παμβώτιδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019 Rating: 5 Πλωτές εξέδρες θα μπορέσουν στο εξής να τοποθετηθούν στην λίμνη των Ιωαννίνων, καθώς ο νόμος για τον αιγιαλό και την ζώνη παραλίας παρέχε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: