728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Ο εθελοντισμός καλά κρατεί.




Κατεστραμμένα δίχτυα ψαρέματος. Το δεύτερο σε 《εξαγωγή 》προϊόν μετά το λάδι στην περιοχή μας! Αντί οι ίδιοι οι ψαράδες να διαχειριστούν, το πέταξαν κατά καιρούς στο λιμάνι του Βάλτου, αλλά και μεγάλες ποσότητες που βρέθηκαν κ ανασύρθηκαν με κόπο, σφηνωμένες στα βράχια. Νο1 θάνατος για την θαλάσσια ζωή.
2.5 τόνοι (ζυγίστηκαν απ την μεταφορική εταιρεία ) μεταφέρθηκαν από την Πάργα-Θεσσαλονίκη στην εταιρεία ΔΙΟΠΑΣ και από εκεί στην μοναδική εταιρεία ανακύκλωσης στην Νορβηγία. Όπου θα ανακυκλωθούν κ θα γίνουν ναυτικά σχοινιά.
Εκτός των εθελοντών τεράστια η συμβολή του επαγγελματία ψαρά Κορμπάλα Μιχάλη που ΔΕΝ πέταξε τα δίχτυα του στην θάλασσα κ μάζεψε μαζί μας αλλά κ στον ακούραστο Τάσο Παπανικολάου (Δεν το χρησιμοποίησε για ψήφους!) Που διέθεσε το δικό του αγροτικό όχημα. 2.5 ΤΟΝΟΙ! Πάργα-Νορβηγία. Σεμνά κ εθελοντικά. Venceremos !





πηγη:ομάδα η αλλη πάργα
Πάργα:Ο εθελοντισμός καλά κρατεί. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2019 Rating: 5 Κατεστραμμένα δίχτυα ψαρέματος. Το δεύτερο σε 《εξαγωγή 》προϊόν μετά το λάδι στην περιοχή μας! Αντί οι ίδιοι οι ψαράδες να διαχειρισ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: