728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπύρος Κυριάκης:"Δυναμώνουμε την προσπάθεια για αλλαγή"


Δυναμωνουμε την προσπάθεια για αλλαγή! Στην παρέα μας από εχτές ο καλός φίλος Τάσος Μπάλκος, εγγονος του αείμνηστου Πρεβεζάνου Υπουργού Δημοσίας Τάξης Αναστάσιου Μπάλκου.
Είχαμε την χαρά να κινηθουμε στο νομο, με πρώτο σταθμό τα καταστήματα της Πρέβεζας όπου συνομίλησα με ανθρώπους της αγοράς που βιώνουν μια άνευ προηγούμενου κρίση και έχουν εναποθέσει και την τελευταία τους ελπίδα στην 7η Ιουλίου.
Το απόγευμα επισκεφθηκαμε το ορεινό Τσαγκαρόπουλο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στη Ρωμια και από εκεί στον Άγιο Γεώργιο,χωριά του Δήμου Ζηρού.Επικοινωνησαμε το προγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συνομιλήσαμε για τα θέματα της περιοχής.Ηταν συγκινητική η υποδοχή τους αλλά και η χαρά τους που γνώρισαν τον Τάσο, ο οποίος κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία για όλους εμάς στον νομό Πρεβέζης .Ειναι από τις στιγμές της προεκλογικής πορείας που πραγματικά θέλεις να γραφτούν στην μνήμη σου αλλά και από τις στιγμές εκείνες που θελεις να μοιραστεις και τις χρωστάς στους αγωνιστές της παράταξης!
Η Ελλάδα Αλλάζει!



Σπύρος Κυριάκης:"Δυναμώνουμε την προσπάθεια για αλλαγή" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 23, 2019 Rating: 5 Δυναμωνουμε την προσπάθεια για αλλαγή! Στην παρέα μας από εχτές ο καλός φίλος Τάσος Μπάλκος, εγγονος του αείμνηστου Πρεβεζάνου Υπουργού Δ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: