728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σοκ στη Βρετανία, έγκυος οκτώ μηνών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο

Σε κρίσιμη κατάσταση το μωρό






Τραγικό θάνατο βρήκε χθες στο Λονδίνο μία γυναίκα που διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μωρό που κυοφορούσε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για μία τραυματισμένη γυναίκα σε διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο.


Η γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται επικρίσεις ότι οι μειώσεις χρηματοδότησης της αστυνομίας και οι περικοπές σε κοινωνικές υπηρεσίες έχουν συμβάλει σε μια αυξανόμενη συχνότητα εγκλημάτων με μαχαίρια, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκαν 285 θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρια το 2018, ο υψηλότερο αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση» δήλωσε γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.












Σοκ στη Βρετανία, έγκυος οκτώ μηνών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 30, 2019 Rating: 5 Σε κρίσιμη κατάσταση το μωρό Τραγικό θάνατο βρήκε χθες στο Λονδίνο μία γυναίκα που διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, η...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: