728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στέργιος Γιαννάκης - Μήνυμα νίκης





Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Πριν τεσσεράμισι χρόνια μου εμπιστευτήκατε την εκπροσώπησή σας στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο. Η τιμή για μένα ήταν και είναι μεγάλη.
Γνώμονας και επιδίωξή μου, όσο ασχολούμαι με την πολιτική, ήταν είναι και θα είναι η αγάπη για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας.
Σ’ αυτά τα χρόνια δεν έχασα ούτε στιγμή την επαφή μου με την κοινωνία μας. Μοιράστηκα τα προβλήματα και τις ανησυχίες, αλλά και τις φιλοδοξίες, τους στόχους και τα όνειρα των συμπατριωτών μας, προώθησα τις διεκδικήσεις των κοινωνικών ομάδων, υπερασπίστηκα, ως Αντιπολίτευση, τα συμφέροντα του Νομού μας παράλληλα με τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα.
Νοιώθω πάντα βαρύ το χρέος και την ευθύνη της ουσιαστικής σας εκπροσώπησης. Η Κυβέρνηση, που θα προκύψει από αυτές τις εθνικές εκλογές με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μου δώσει την δυνατότητα να είμαι περισσότερο χρήσιμος στο Νομό μας και στους ανθρώπους μας.
Πορεύτηκα και πορεύομαι πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια, διαφάνεια και συνέπεια. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, βέβαιος ότι θα τύχω της ίδιας στήριξής σας και στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, υποσχόμενος ότι θα τιμήσω με όλη μου τη δύναμη την ψήφο σας.

Υπ. Βουλευτής ΝΔ


Στέργιος Γιαννάκης
Στέργιος Γιαννάκης - Μήνυμα νίκης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 22, 2019 Rating: 5 Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες Πριν τεσσεράμισι χρόνια μου εμπιστευτήκατε την εκπροσώπησή σας στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο. Η τι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: