728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η μονάδα ΑΣΑ βραβεύεται ως το κορυφαίο έργο της χώρας!




Ως το κορυφαίο έργο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα το 2018 θα βραβευτεί το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου. Η βράβευση θα γίνει στις 19 Ιουνίου, στο συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών που θα γίνει στην Αθήνα. Η μονάδα ΑΣΑ επιλέχθηκε ως έργο της χρονιάς μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Είναι μόλις η δεύτερη τέτοια μονάδα σε ολόκληρη τη χώρα που πλέον είναι σε λειτουργία αλλά έχει να παρουσιάσει πολλές πρωτιές.

Ενδεικτικά είναι η πρώτη φορά που ένα έργο ΣΔΙΤ θα βραθευθεί στην Ελλάδα, πρώτη φορά που βραβεύεται μία Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, πρώτη φορά αναδεικνυόμενο από τις ψήφους δείχνοντας την τάση για το μέλλον αυτών των μονάδων.

Βραβείο θα κληθούν να πάρουν οι συντελεστές του έργου, δηλαδή:

Η κατασκευάστρια/διαχειρίστρια του έργου: ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Ο Φορέας Υλοποίησης του έργου: Περιφέρεια Ηπείρου

Το Υπουργείο Οικονομίας/Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ για την οργάνωση, χρηματοδότηση και προώθηση του έργου

Τα βραβεία θα απονείμει ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης.

Στη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου θα αναδειχθούν οι σύγχρονες «έξυπνες» τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις.

















Η μονάδα ΑΣΑ βραβεύεται ως το κορυφαίο έργο της χώρας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5 Ως το κορυφαίο έργο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα το 2018 θα βραβευτεί το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου. ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: