728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επισκέψεις Με Ανθρώπους Των Σωμάτων Ασφαλείας Είχε Ο Σπύρος Κυριάκης




Με τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας συναντήθηκα χθες κάνοντας διαδοχικές επισκέψεις νωρις το πρωί στην αστυνομια,στο λιμενικό και στην πυροσβεστική. Υπηρεσίες που στελεχώνονται απο ανθρώπους που υπηρετούν το καθήκον τους με πενιχρά μέσα αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ειδικά στο νομό μας είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτους καθώς η Πρέβεζα αποτελεί όμολογουμένως μια από τις ασφαλέστερες επαρχιακες πόλεις.
Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Καναλάκι και επισκεφθήκαμε την αγορά όπου συνάντησα πολλούς καλούς φίλους και συνομιλησα μαζί τους μέχρι αργά το μεσημέρι.Λίγο πριν ειχα επισκεφθεί το κέντρο υγείας Καναλακιου που όπως και της Πάργας αλλά και της Φιλιππιαδας αντιμετωπίζει τεραστια προβλήματα στελέχωσης.Για μένα η υγεία των συμπολιτων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα και υπόσχομαι πως θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο να λυθεί το πρόβλημα άπαξ δια παντός!
Λίγο πριν την αποχώρηση μας από το Καναλακι, είχα την χαρά να επισκεφτώ στο γραφείο του τον δήμαρχο Πάργας Αντώνη Ναστα. Τις απογευματινές ώρες φτάσαμε στο Κοτσανόπουλο,την Ρευματιά,τη Βρυσούλα και το Σκιαδά με τελικό προορισμό αργά το απόγευμα τον Ωρωπό, το μεγαλύτερο πληθυσμιακά χωριό του νομού. Άνθρωποι που παρέμειναν στον τόπο τους γεμάτοι ζωή και όρεξη για δημιουργία.Άνθρωποι που μας αυξάνουν την ευθύνη!Προχωραμε μαζί!
Η Ελλάδα Αλλάζει!










Επισκέψεις Με Ανθρώπους Των Σωμάτων Ασφαλείας Είχε Ο Σπύρος Κυριάκης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 25, 2019 Rating: 5 Με τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας συναντήθηκα χθες κάνοντας διαδοχικές επισκέψεις νωρις το πρωί στην αστυνομια,στο λιμενικό κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: