728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας για τις εκλογές



Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι την 26η Μαΐου , με την ψήφο τους , τίμησαν την ΝΔ και κάνανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας , αλλά , σεβόμαστε και όλους εκείνους που είχαν διαφορετική επιλογή . Επιβεβαιώθηκε , η αξία και η δύναμη της Δημοκρατίας , στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα . Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον την πρώτη και πολύ ενισχυμένη πολιτική δύναμη της χώρας . Οι πολίτες , δεν ενέκυψαν στο ψευτοδίλημμα του απερχόμενου Πρωθυπουργού , που ζήτησε την μετατροπή της εκλογής της Ευρωβουλής , σε ψήφο εμπιστοσύνης και ψήφο επιδοκιμασίας των εικονικών μέτρων της Κυβέρνησης του . Το αντίθετο , επιδοκίμασαν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Την πολιτική που εγγυάται την πραγματική ανάπτυξη , την μείωση φόρων , την ασφάλεια στην καθημερινότητα , την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα . Ο Νομός Πρέβεζας , στις φετινές Ευρωεκλογές , κατέγραψε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , καταλαμβάνοντας την πρώτη Θέση σε επίπεδο Νομών , με ποσοστό 36.45% και επίσης την πρώτη Θέση πάλι , στη μεταβολή του ποσοστού της ΝΔ από τις Ευρωεκλογές του 2014 και των τεσσάρων νομών της Ηπείρου , με επιπλέον ποσοστό 9.06% , αγγίζοντας μόλις το ποσοστό της διαφοράς που κατέλαβε στην επικράτεια η ΝΔ έναντι του Σύριζα . Ένα αποτέλεσμα , που μας επιφορτίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια .

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι την 26η Μαΐου , με την ψήφο τους , στήριξαν την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και με την εμπιστοσύνη τους τιμήσανε για μία ακόμη φορά , το έργο του Άξιου Περιφερειάρχη μας , κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη , των ικανότατων συνεργατών του και των Περιφερειακών του Συμβούλων . Επιβραβεύτηκε για μία ακόμη φορά , η μεθοδικότητα , η εργατικότητα και η αποδοτικότητα όλων αυτών των χρόνων . Επίσης , από του βήματος αυτού , η ΝΟΔΕ συγχαίρει και δημοσίως , τον Άξιο και Ικανό Περιφερειάρχη μας , καθώς και όλους τους νεοεκλεγμένους και επανεκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της > . Ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πρέβεζας , κ. Στράτο Ιωάννου , τους συμβούλους της Π.Ε. Ενότητας , κ. Χρήστο Γούση , κ. Μιχάλη Σπυρέλη , κ. Χρήστο Ματσίρα και κ. Αχιλλέα Γκούμα . Συγχαίρουμε επίσης και όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Πρέβεζας , που απαρτήσανε το ψηφοδέλτιο Νίκης και συμβάλανε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά και καταλυτικά , στο εκλογικό αποτέλεσμα . Η Ήπειρος αξίζει…αξίζει να πάει ακόμη πιο Ψηλά ! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια !

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους Δημότες του Δήμου Πρέβεζας οι οποίοι την 26η Μαΐου , με την ψήφο τους , στήριξαν τα ψηφοδέλτια στο Δήμο Πρέβεζας , που είχαν αναφορά την ΝΔ , δηλαδή του νεοεκλεγέντα Δημάρχου , Κου Νίκου Γεωργάκου και του Συνδυασμού του > και του Κου Γιώργου Νίτσα και του Συνδυασμού του > . Επίσης ευχαριστεί όλους τους Δημότες που την 2η Ιουνίου , εμπιστευθήκανε το ψηφοδέλτιο Νίκης του > και εκλέξανε νέο Δήμαρχο της Πόλης , τον Νίκο Γεωργάκο . Δημότες , που ενώ στηρίξανε ο καθένας τον συνδυασμό της επιλογής του την πρώτη Κυριακή , την δεύτερη Κυριακή , επιλέξανε και φέρανε πρώτο στην εκλογική αναμέτρηση , τον Νίκο Γεωργάκο . Ιδιαίτερα εκείνους που στήριξαν την 26η Μαίου , τους συνδυασμούς των κ.κ. Γιώργου Νίτσα και Ευάγγελου Ροπόκη . Επίσης , από του βήματος αυτού , συγχαίρει και δημοσίως τον νέο Δήμαρχο της Πόλης της Πρέβεζας καθώς επίσης τους νεοεκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους , κ.κ. Δημήτρη Καραμανίδη , Γρηγόριο Κουμπή , Ιωάννη Δαρδαμάνη , Λεωνίδα Αργυρό , Κώστα Ακρίβη , Αθηνά Κωνσταντάκη , Γεώργιο Σαρηγιάνογλου , Νικόλαο Παγγέ και τους νεοεκλεγμένους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο Νίκης του Δήμου Πρέβεζας . Εύχεται σε όλους καλή δύναμη και καλή θητεία !

*****

Πολίτες του Νομού Πρέβεζας

Εισερχόμαστε σιγά – σιγά στην προεκλογική περίοδο , έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας . Χωρίς πανηγυρισμούς και αλαζονείες και σεβόμενοι όσους από εσάς δεν μας ψηφίσατε . Ο χάρτης της Ελλάδας , βάφτηκε δύο φορές γαλάζιος . Μόνο που το γαλάζιο , δεν είναι το χρώμα της Παράταξης , αλλά το χρώμα της Πατρίδας μας . Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε , για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας στις Εθνικές Εκλογές .

Όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία , με μπροστάρη τον Άξιο Πρόεδρο μας , Κυριάκο Μητσοτάκη , αγωνιζόμαστε για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε την πατρίδα μας σε μια νέα , πιο αισιόδοξη εποχή .

Για την ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Νικόλαος Γεωργ. Τζίμας Πρόεδρος






Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας για τις εκλογές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5 Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι την 26η Μαΐου , με την ψήφο τους , τίμησαν την...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: