728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φιλικό με Ένωση Πάργας και λήξη αγωνιστικών υποχρεώσεων



Το τμήμα κοριτσιών της Ένωσης Πάργας φιλοξένησε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 η Γυναικεία – Παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής.

Σε ένα πολύ καλό κλίμα τα νεαρά κορίτσια των δυο ομάδων αναμετρήθηκαν αγωνιστικά για το τέλος της προπονητικής σεζόν.

Η Ένωση Πάργας, με την καθοδήγηση του προπονητή της Γιώργου Πασχοδήμα, έχει ιδρύσει τμήμα εκμάθησης ποδοσφαίρου για νεαρά κορίτσια – μαθήτριες της ευρύτερης περιοχής των παραλίων της Πρέβεζας – Θεσπρωτίας, δίνοντας έμφαση στη διαπαιδαγώγηση και εκγύμναση των νεαρών αθλητριών μέσω του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Ανατολής Χάρης Πανταζής είχε μαζί του αρκετές από τις μικρές αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων που τους έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Οι προπονητές και οι γονείς των δυο νεανικών ομάδων κοριτσιών είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις προοπτικές και τις δυνατότητες καθιέρωσης του ποδοσφαίρου ως ένα άθλημα πρώτης επιλογής για την άθληση των κοριτσιών.

Στο τέλος, οι γονείς των κοριτσιών της Ανατολής, έψησαν και κέρασαν σουβλάκια τις φιλοξενούμενες αθλήτριες.

Και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητριών του Α.Ο. Ανατολής για τη φετινή χρονιά. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για τις αθλήτριες σε ατομικό επίπεδο για το μήνα Ιούνιο.

Τις ανοιχτές προπονήσεις του όμως συνεχίζει κανονικά το τμήμα Παγκορασίδων για τα κορίτσια 6-12 ετών που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την άθλησή τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη το απόγευμα στο Γήπεδο Ανατολής.









Φιλικό με Ένωση Πάργας και λήξη αγωνιστικών υποχρεώσεων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5 Το τμήμα κοριτσιών της Ένωσης Πάργας φιλοξένησε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 η Γυναικεία – Παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής. Σε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: