728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξοπλίστηκε το οφθαλμολογικό Φιλιατών




Επεμβάσεις καταρράκτη πραγματοποιούνται εδώ και μερικές μέρες στο Νοσοκομείο Φιλιατών καθώς ολοκληρώθηκε η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Όπως έγινε γνωστό από τον διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Δερδεμέζη το νοσοκομείο προμηθεύτηκε σύγχρονο οφθαλμολογικό χειρουργικό μικροσκόπιο, μηχάνημα φακοθρυψίας αυτόματο διαθλασιμόμετρο / κερατόμετρο, βιομετρία – παχυμετρία καθώς και καινούργια οφθαλμολογικά εργαλεία απαραίτητα για την πραγματοποίηση επεμβάσεων καταρράκτη.

Τα μηχανήματα συμβάλλουν περαιτέρω στην αναβάθμιση του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα να αναβαθμίζεται και η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων καθώς και η δυνατότητα επιπλέον χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στην Γραμματεία εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου (2664360228 ) για περισσότερες πληροφορίες.











Εξοπλίστηκε το οφθαλμολογικό Φιλιατών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5 Επεμβάσεις καταρράκτη πραγματοποιούνται εδώ και μερικές μέρες στο Νοσοκομείο Φιλιατών καθώς ολοκληρώθηκε η προμήθεια του απαραίτητου εξοπ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: