728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

O υπ. δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς στον Prisma 91,6



Την Παρασκευή 31/5 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Ζαχαριάς.

Ο Νίκος Ζαχαριάς είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υποψήφιος δήμαρχος Πάργας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”ΝΕΟ ΞΕKΙΝΗΜΑ”. Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για το εμφατικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών που έφερε την παράταξη του πρώτη στην Πάργα και στο Καναλάκι με διαφορά από τον κ. Νάστα αλλά και για τον επόμενο γύρο και τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο κ. Ζαχαριάς αφού μας μετέφερε τα μηνύματα που δέχτηκε και δέχεται από τους πολίτες τις τελευταίες μέρες και ώρες τόνισε ότι κόντρα στην κομματικοκρατία και τα συμφέροντα η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ”ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” θα κόψει και πάλι με διαφορά πρώτη το νήμα και θα ολοκληρωθεί ένα πρώτο επιτυχημένο και ωραίο ταξίδι. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι από την Δευτέρα κιόλας ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τον Δήμο , με μια επόμενη μέρα που θα έχει στο κέντρο τους πολλούς και όχι μόνο τους προνομιούχους.

Τέλος μας εξήγησε ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου καθώς τα μηνύματα των πολιτών ήταν εμφανή και κλείνοντας κάλεσε σε συμμετοχή όλους τους πολίτες και αυτή την Κυριακή για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και επισφραγιστεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.







πηγη:https://prismaradio.gr/
O υπ. δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς στον Prisma 91,6 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 31, 2019 Rating: 5 Την Παρασκευή 31/5 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήτα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: