728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στράτος Ιωάννου: Η στήριξη σας είναι υπόσχεση δική μου για να συνεχίσω να προσφέρω για το καλό του τόπου μας



Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την Περιφέρεια Ηπείρου:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Πρέβεζας και ολόκληρης της Ηπείρου για το μεγάλο ποσοστό που μας έδωσαν από την πρώτη Κυριακή, τη ρητή εντολή που μας έδωσαν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας με τους ίδιους ρυθμούς, με το ίδιο πάθος, με την ίδια εργατικότητα, με την ίδια αποτελεσματικότητα. Θέλω να γνωρίζετε όλοι ότι τα εντυπωσιακά πράγματι υψηλά ποσοστά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όχι μόνο δικής μου, αλλά όλων των ανθρώπων στην Π.Ε. Πρέβεζας και στην Περιφέρεια Ηπείρου και πρωτίστως του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αναγνώρισαν τις προσπάθειες και το έργο που έχω κάνει για την ανάπτυξη του τόπου μας, με στήριξαν με την ψήφο τους και με πήγαν τόσο ψηλά. Η στήριξη σας είναι μια υπόσχεση δική μου για να συνεχίσω να προσφέρω με εντιμότητα και σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου μας. Θα είμαι εδώ για όλους τους πολίτες, γι αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και γι αυτούς που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου για την συνεχή στήριξή τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψήφιους μου Περιφερειακούς συμβούλους και σε όλους τους συνεργάτες μου. Ήμασταν πραγματικά μια ομάδα. Μια ομάδα που με ήθος και όραμα δώσαμε έναν έντιμο, καθαρό και αξιοπρεπή κατά γενική ομολογία αγώνα και βγήκαμε νικητές. Ήταν τιμή μου που δώσαμε αυτόν τον αγώνα μαζί.

Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για να πάμε την Πρέβεζα και ολόκληρη την Ήπειρο ακόμη ψηλότερα.





Στράτος Ιωάννου: Η στήριξη σας είναι υπόσχεση δική μου για να συνεχίσω να προσφέρω για το καλό του τόπου μας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 28, 2019 Rating: 5 Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την Περιφέρεια Ηπείρου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: