728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εγκαίνια για την παράταξη του Νίκου Ζαχαριά “Ο δήμος ανήκει σε σας και όχι στις παρέες και τα οργανωμένα συμφέροντα”



Σε μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Καναλακίου συγκέντρωση στα εγκαίνια του γραφείου της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μίλησε ο υπ. Δήμαρχος δήμου ΠΑΡΓΑΣ Νίκος Ζαχαρίας.

Μεταξύ άλλων τόνισε
«Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η οργάνωση του ΔΗΜΟΥ, θέλουμε ένα δήμο ευέλικτο και φιλικό προς το κάθε πολίτη ,θέλουμε ένα ΔΗΜΟ αρωγό στην καθημερινότητα του πολίτη έναν ΔΗΜΟ που να σχεδιάζει και να υλοποιεί».

«Δεν υποσχόμαστε εκατομμύρια που άπλα μένουν στα δελτία τύπου. Υποσχόμαστε να σκύψουμε στα προβλήματα πολιτών από τα Δεσποτικά μέχρι την Αγιά και μαζί να τα λύσουμε».

«Το πρόγραμμα μας είναι ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο αφού στηρίζεται στις δικές σας προτάσεις και στις συναντήσεις που επί πέντε μήνες είχαμε με όλους τους φορείς , τους συλλόγους τους απλούς πολίτες σε κάθε χωρίο και με όλα τα ενεργά κοινωνικά κύτταρα»

«Γι αυτό σας κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε να μας εμπιστευτείτε γιατί έχουμε και την θέληση και την δύναμη και το σχέδιο και το όραμα να διοικήσουμε τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ».

«Γιατί ο δήμος ανήκει σε σας και όχι στις παρέες και τα οργανωμένα συμφέροντα».

« Γι΄αυτό είμαστε σίγουρη για την ΝΙΚΗ και την ανατροπή».



Εγκαίνια για την παράταξη του Νίκου Ζαχαριά “Ο δήμος ανήκει σε σας και όχι στις παρέες και τα οργανωμένα συμφέροντα” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 03, 2019 Rating: 5 Σε μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Καναλακίου συγκέντρωση στα εγκαίνια του γραφείου της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μίλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: