728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πρέβεζα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ και γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα





Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ και γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Dioni.


Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος – σύμφωνα με πληροφορίες- Βουλευτής ΝΔ Ν. Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με τον Συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» Βίκυ Ρίζου, ο Σπύρος Σουμαλεύρης, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι της Νέας Δημοκρατίας κ.ά.

Η κ. Φλέσσα με ανακοίνωση της στο Facebook ευχαριστεί την ΝΟΔΕ Πρέβεζας και όλες τις φίλες και φίλους που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά της όταν συναντήθηκε με τον Παργινό επιχειρηματία και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Ν. Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη.




Η ανακοίνωση

Μια μεγάλη αγκαλιά από την ΝΟΔΕ Πρεβέζης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ Νίκο Τζήμα και τα μέλη του ΔΣ για την θερμή υποδοχή.

Η χαρά μου μεγάλη για την συνάντηση με τον φίλο Σπύρο Κυργιάκη, που είναι έτοιμος κι εκείνος για το δικό του ποιοτικό άλμα στο χώρο της πολιτικής.

Ευχαριστώ όλες τις φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην συνάντηση μας.





















Στην Πρέβεζα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ και γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 02, 2019 Rating: 5 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ και γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, στην αίθο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: