728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ας σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα γράφει ο Αχιλλέας Δημάκος.




Βρε καλώς τα τα παιδιά της ΝΟΔΕ!
Που ήσασταν βρέ παιδιά ?
Διάβασα την ανακοίνωση σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τους Νεοδημοκράτες που στηρίζουν με υποψηφιότητα τους,η που υποστηρίζουν μέσα στην κοινωνία της Πάργας τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό Νέο Ξεκίνημα?
Είμαι ένας από αυτούς και ονομάζομαι Αχιλλέας Δημάκος.
Είμαι αυτός που από το 1980 μέχρι το 1987 ζωγράφιζε τους πυρσούς στους δρόμους, όταν οι περισσότεροι σημερινοί κομματάρχες είχαν λακίσει !Είμαι ανιψιός του Νεοδημοκράτη Σπύρου Δημάκου που οργάνωσε την ΟΝΝΕΔ στην Πάργα και ήταν πρόεδρος της από το ξεκίνημα! Είμαι αυτός που η οικογένεια του παραχώρησε το σπίτι της να κάνει την ομιλία του στην παραλία της Πάργας το 1983/84 ο αείμνηστος πρόεδρος μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης .
Είμαι αυτός που έχει παραχωρήσει τα καταστήματα του για εκλογικά κέντρα υποψηφίων Δημάρχων Νεοδημοκρατών. Είμαι αυτός που δεν έχω εισπράξει ούτε έχω ζητήσει κάτι από το κόμμα! Καρέκλες, διορισμούς, εξυπηρετήσεις.
Είμαι από αυτούς που έχω κάνει αγώνα στο πεζοδρόμιο και όχι από τις γραφειάρες και τα laptop!
Σαν εμένα λοιπόν υπάρχουν αρκετοί Νεοδημοκράτες! σε αυτόν τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό ως υποστηρικτές η σαν υποψήφιοι .
Θα έπρεπε πριν να μάθετε κύριοι και κατόπιν να κατευθύνετε το κόμμα στην απόφαση του και κατ επέκταση τους συμπολίτες μας.
Τι ξέρετε εσείς από τα προβλήματα του τόπου μας? Γιατί λοιπόν ανακατεύεστε?
Ποιος σας ρώτησε στο κάτω κάτω .
Που ήσασταν εσείς να στηρίξετε τον Κώστα Σμπίλια όταν σαν υποψήφιος Δήμαρχος από το κόμμα μας, υπέστη προπαγάνδα;
Την Κυριακή λοιπόν κύριοι τις ΝΟΔΕ οι Νεοδημοκράτες του Δήμου Πάργας θα ψηφίσουν για τον Δήμο τους! Για έναν Δήμο για μια πόλη σαν την Πάργα που βρισκόταν σε παρακμή σε εγκατάλειψη ! Δεν θα ψηφίσουν για το κόμμα .Το κόμμα μας ξέρουμε πότε θα το στηρίξουμε, και αυτό θα γίνει στις 7 του Ιούλη....
Με αφορμή την επέτειο από τα 200 Χρόνια της φυγής των Παργινών! Θέλω να σας πω κύριοι ότι στην Πάργα δεν δέχθηκαν αφέντες να αποφασίζουν γι αυτούς, οι τότε Παργινοί τα μάζεψαν και έφυγαν!
Μετά από 200 Χρόνια οι Παργινοί λοιπών θα αποφασίσουν μόνοι τους για την Πόλη τους, μόνοι τους για τον Δήμο τους,δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη τις υποδείξεις των κομμάτων κανενός κόμματος!
Καλή απόφαση.
Αχιλλέας Δημάκος Νεοδημοκράτης
Ας σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα γράφει ο Αχιλλέας Δημάκος. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 31, 2019 Rating: 5 Βρε καλώς τα τα παιδιά της ΝΟΔΕ! Που ήσασταν βρέ παιδιά ? Διάβασα την ανακοίνωση σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τους Νεοδημοκρά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: