728x90 AdSpace

Ειδησεις

[recent][ticker2]
24 Μαΐου 2019

Μαζική συγκέντρωση Ζαχαριά στο Καναλάκι – “Να πλατειάσει η δημοκρατία στο Δήμο μας - Μαζί με το λαό θα κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή”Με μαζική συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Καναλάκι, η κεντρική ομιλία στη Δ.Ε. Φαναρίου, του υποψηφίου δημάρχου Πάργας και επικεφαλής της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα”, Νίκου Ζαχαριά.

“Να πλατειάσει η δημοκρατία στο Δήμο μας, να σταματήσει ένα καθεστώς που όλα αυτά τα χρόνια περιορίζεται γύρω από λίγους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις ερήμην του λαού και της κοινωνίας.
Το ψηφοδέλτιο αυτό είναι ανοικτό αυτοδιοικητικά, ανοικτό πολιτικά, ανοικτό κοινωνικά. Δεν χρειαζόμαστε στήριξη από κανέναν μηχανισμό, από κανένα συμφέρον, από κανένα κόμμα. Εμείς ως παράταξη σεβόμαστε τα κόμματα. Είναι πυλώνες της δημοκρατίας μας. Όμως πιστεύουμε ακράδαντα, ότι στην αυτοδιοίκηση δε χρειάζεται καμία ομπρέλα από κανέναν. Και μας κατηγορούν αυτοί που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κοινωνία παίρνει θέση. Η κοινωνία παίρνει θέση γιατί της δίνει το δικαίωμα ο νέος εκλογικός νόμος. Και θα το κάνει με το δικό μας σχήμα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάς και επισήμανε:
“Ακούστηκε στην περιοχή του Φαναρίου από κάποιους κύκλους το εξής, με την προτροπή: Μη ψηφίσετε το Ζαχαριά, μη ψηφίσετε αυτή την παράταξη. Θα πάρει λέει το δημαρχείο από το Καναλάκι και θα το πάει στην Πάργα. Θα ακούσουμε κι άλλες... μπούρδες το τελευταίο διάστημα. Το δημαρχείο είναι εδώ με νόμο του Κράτους. Και πάνω από το νόμο δεν είναι κανείς. Αυτό που λέμε όμως είναι ότι οι υπηρεσίες του δημαρχείου δεν μπορεί να είναι διάσπαρτες στα σπίτια των ημετέρων, των φίλων. Να στεγάζονται οι υπηρεσίες σε δημοτικά κτίρια. Τα ποσά που δαπανώνται σε φίλους και γνωστούς, είναι τεράστια. Και επί μία πενταετία δεν έγινε καμία σοβαρή πρόταση. Αφήνεται να αιωρείται πως θα πάρουμε το δήμο από εδώ. Το κάνουν για να φοβίσουν τους πολίτες. 27 σύμβουλοι από τη Δ.Ε. Φαναρίου βρίσκονται στο ψηφοδέλτιό μας. Πιστεύει κάποιος ότι είναι αφελείς αυτοί οι άνθρωποι; Κάνουν μεγάλο λάθος αν με τέτοια τερτίπια πιστεύουν ότι θα κοροϊδέψουν τον κόσμο.

Έχει κυριαρχήσει ο πελατειακός δήμος. Έχουν πάρει... φωτιά τα φορτηγά και στρώνουν χαλίκια. Καλά κάνουν και στρώνουν δρόμους. Αλλά από πού παίρνουν τα χαλίκια; Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει”.Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας πρόσθεσε ακόμη:“Εγκαινιάζουμε και κόβουμε κορδέλες στο δρόμο σύνδεσης του Καναλακίου και δεν ξέρουμε αν θα παραλάβει κανείς αυτό το δρόμο. Για το βιολογικό του Καναλακίου: Από το 2004 η μελέτη. Είμαστε στο 2019. Πολύ φοβάμαι ότι θα απασχολήσει πολύ αυτή η υπόθεση τα επόμενα δημοτικά συμβούλια.

Να οργανώσουμε το Δήμο σε άλλη βάση. Εμείς δε θα αξιοποιήσουμε πολιτευτές. Θα αξιοποιήσουμε επιστήμονες, που θα βάλουν τη σφραγίδα τους σε έργα και μελέτες. Γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και μία ώριμη μελέτη για την επόμενη ημέρα.

Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια το Κέντρο Υγείας Καναλακίου να μείνει ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο” και μίλησε στη συνέχεια για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και τις υποδομές που χρειάζεται η περιοχή, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανακύκλωση και στην ίδρυση γραφείου οικονομικής ανάπτυξης στο Δήμο.“Με συμμέτοχο τον πολίτη θα κάνουμε βήματα μπροστά. Είναι αντιπροσωπευτική εικόνα της κοινωνίας μας το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα”. Έχουμε πάθος, αγνότητα και βούληση να αλλάξουμε τα δεδομένα. Θα δουλέψουμε σκληρά γι' αυτόν τον τόπο. Για να τελειώσει ένας κύκλος διοίκησης αυτού του Δήμου. Μαζί με το λαό του Δήμου Πάργας θα κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή”, είπε, ολοκληρώνοντας ο κ. Ζαχαριάς.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Μαζική συγκέντρωση Ζαχαριά στο Καναλάκι – “Να πλατειάσει η δημοκρατία στο Δήμο μας - Μαζί με το λαό θα κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019 Rating: 5 Με μαζική συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Καναλάκι, η κεντρική ομιλία στη Δ.Ε. Φαναρίου, του υποψηφίου δημάρχου Πάργας...

Αντιδρασεις:

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: