728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μεγάλη ευκαιρία για αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών προσκυνηματικού τουρισμού στο Ν. Πρέβεζας



Η τ. Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσε για τη νέα Δράση που περιέχεται στην απόφαση που υπέγραψε την Δευτέρα 14 Μαΐου η Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ με τίτλο: «Αναβάθμιση Υποδομών και Υπηρεσιών Προσκυνηματικού Τουρισμού».


Δικαιούχοι της Δράσης είναι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 12 Ιερές Μητροπόλεις. Συγκεκριμένα οι Μητροπόλεις: Ζακύνθου, Μυτιλήνης, Πρεβέζης, Άρτας, Πέτρας, Κισάμου, Σητείας, Γορτύνης, Ρόδου, Κώου, Ναυπάκτου και Μαντινείας.

Ο Προϋπολογισμός της Δράσης είναι 8.000.000 ενώ η πρόσκληση θα ανοίξει στις 10 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον για 15 μήνες, ώστε οι Δικαιούχοι να έχουν επαρκή χρόνο να προετοιμάσουν και να υποβάλλουν ολοκληρωμένους φακέλους αίτησης χρηματοδότησης.










Μεγάλη ευκαιρία για αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών προσκυνηματικού τουρισμού στο Ν. Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 17, 2019 Rating: 5 Η τ. Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: