728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με πλήθος κόσμου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στην Πάργα η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέο Ξεκίνημα του Νίκου Ζαχαριά!




Στην Πάργα με ένα σημαντικό πλήθος κόσμου που θύμισε συγκεντρώσεις προ μνημονίων, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέο Ξεκίνημα του Νίκου Ζαχαριά, εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο. Η εξαιρετική συμμέτοχη ξάφνιασε τους διοργανωτές που άλλαξαν τα αρχικά σχέδια τους, ώστε να μπορέσουν να δώσουν επαρκή χώρο στους συγκεντρωμένους. Ο Νίκος Ζαχαριάς μετά τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου παρουσίασε τις βασικές αρχές και αξίες της Κίνησης, καθώς και τους υποψήφιους του συνδυασμού.

Η συμμετοχή στην συγκέντρωση, σε συνδυασμό με τα όσα έγιναν στα εγκαίνια της προηγούμενης εβδομάδας στο Καναλάκι, δίνει το δικαίωμα στα μέλη της Κίνησης του Νίκου Ζαχαριά να θεωρούν δεδομένη την πρώτη θέση και να ελπίζουν πλέον σε εκλογή από την πρώτη Κυριακή.

Ακόμα το υπέρ-πλήρες ψηφοδέλτιο με τους περισσότερους υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς ( 14 υποψηφίους από την Δημοτική Ενότητα Πάργας και 27 από την Δημοτική Ενότητα Φαναρίου) κάνει όλους στο στρατόπεδο του Νέου Ξεκινήματος να χαμογελούν. Όλα αυτά με δεδομένο το ότι οι υπόλοιπες κινήσεις πάλεψαν ως την τελευταία στιγμή να συμπληρώσουν τους προαπαιτούμενους υποψηφίους ειδικά στην Δημοτική Ενότητα Πάργας, για την συμμετοχή τους στις εκλογές.

Θα καταφέρουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να σπάσουν την δεδομένη πλέον κυριαρχία του Νίκου Ζαχαριά και της ομάδας του; Σε λιγότερο από 3 εβδομάδες θα γνωρίζουμε!









Με πλήθος κόσμου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στην Πάργα η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέο Ξεκίνημα του Νίκου Ζαχαριά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 10, 2019 Rating: 5 Στην Πάργα με ένα σημαντικό πλήθος κόσμου που θύμισε συγκεντρώσεις προ μνημονίων, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέο Ξεκίνημα του ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: