728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Μια φανταστική καλοκαιρινή ιστορία "




Πόσα εκατοστά άμμου θα μείνουν φέτος ελεύθερα στον Βάλτο? Οι κάτοχοι πετσέτας θα συλλαμβάνονται την στιγμή που την απλώνουν από τον εκάστοτε θυμωμένο υπάλληλο-《ιδιοκτήτη》 της παραλίας? Ρακέτα κ άλλα παιχνίδια σαφώς απαγορεύονται δια ροπάλου. Ο μόνος ελεύθερος χώρος είναι το λιμάνι πια για ρακέτα. Αδέλφια! Αντίσταση κ πάλι. Ο αγώνας ξεκινάει από το λιμάνι, την μόνη ελεύθερη νησίδα στον Βάλτο χε χε.
Οι άνθρωποι με κινητικές αναπηρίες-ηλικιωμένοι θα εξασκούνται στο σλάλομ ανάμεσα από πυκνή αντιαρματική διάταξη ομπρελο-ξαπλωστρών. Γιατί όποιος νομίζει ότι από την κορυφή της παραλίας, θα μπορέσει να προσεγγίσει την θάλασσα...Είναι απλά γελασμένος ! Μια πρόταση είναι τα εναέρια συρματόσχοινα τύπου ορειβατικού ραπέλ, τα οποία εναερίως θα σε 《πετάνε 》 στο νερό ή βαρέους τύπου ντρον ή Drone τα οποία θα σε μεταφέρουν από τον αέρα, γιατί αλλιώς θάλασσα θα βλέπει μόνο όποιος μοιάζει στον Τιραμόλα στους ελιγμούς..


"Μια φανταστική καλοκαιρινή ιστορία " Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 03, 2019 Rating: 5 Πόσα εκατοστά άμμου θα μείνουν φέτος ελεύθερα στον Βάλτο? Οι κάτοχοι πετσέτας θα συλλαμβάνονται την στιγμή που την απλώνουν από τον...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: