728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΨΗΦΟΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΣΤΑΥΡΟ ΚΡΕΜΛΗ




Το μεγαλύτερο και ωφελιμότερο έργο στην Πάργα ήταν αναμφισβήτητα το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού του δήμου Πάργας. Έργο πνοής με τεράστια οφέλη για την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Το έργο εντάχτηκε στο προσωρινό ταμείο συνοχής το 1993 επί δημαρχίας του Γιάννη Χαμάλογλου. Κενά στο νομικό πλαίσιο, αδυναμίες των τεχνικών υπηρεσιών, της τότε Τ.Υ.Δ.Κ, έλλειψη παράλληλων μελετών, και εγκρίσεων οδήγησαν δυστυχώς στην απένταξη του έργου από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Ο δήμος Πάργας (δήμαρχος Νίκος Παπανικολάου και πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Σπύρος Νούσης) με σειρά αποφάσεων και στοχευμένων ενεργειών πέτυχε την επανένταξη του έργου στο ταμείο συνοχής της Ε.Ε

Σ’αυτήν την προσπάθεια συμπαραστάθηκε στο δήμο ο σεμνός, ακούραστος, μεθοδικός και κυρίως έντιμος και ακέραιος Γιώργος Κρεμλής που υπηρετούσε ως στέλεχος στις υπηρεσίες περιβάλλοντος της Ε.Ε και κατανόησε την σημασία του έργου αυτού για το μέλλον της Πάργας.



Ο Γιώργος Κρεμλής είναι υποψήφιος της Ν.Δ για το Ευρωκοινοβούλιο. Οι Παργινοί του οφείλουμε νομίζω ένα σταυρό. Μια ψήφο ευγνωμοσύνης, ψήφο αναγνώρισης του έργου του στην Ε.Ε, ψήφο εμπιστοσύνης στις ικανότητες και τον πατριωτισμό του.
ΨΗΦΟΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΣΤΑΥΡΟ ΚΡΕΜΛΗ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019 Rating: 5 Το μεγαλύτερο και ωφελιμότερο έργο στην Πάργα ήταν αναμφισβήτητα το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού του δήμου Πάργας....

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: