728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χρυσό βραβείο για το 7ο Νηπιαγωγείο




Το GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασε το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα, στην τελετή βράβευσης των EDUCATION LEADERS AWARDS 2019.

Σπουδαία διάκριση για το Νηπιαγωγείο της πόλης μας μιας και για φέτος ήταν το μοναδικό ΧΡΥΣΟ Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση», μια κατηγορία που αφορά τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και παρέχουν στους διδασκόμενους σύγχρονες διαδικτυακές εμπειρίες και ψηφιακό διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, που ενισχύει και εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ενώ την κριτική επιτροπή συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου, χρησιμοποιήθηκε μια σύγχρονη και καινοτόμος διδακτική προσέγγιση με την οποία επιχειρήθηκε ο μετασχηματισμός από το επίπεδο της παραδοσιακής δασκαλοκεντρικής διδασκαλίας, στη διδασκαλία όπου κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η επίλυση προβλήματος και η ανακαλυπτική-διερευνητική μάθηση, ενώ απαιτείται η δημιουργική εμπλοκή των μαθητών στην ανακάλυψη της λύσης.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο βραβεύεται στα Education Leaders Awards, Powered by RDC, καθώς έχει διακριθεί με το SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ 2017 στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» και με το SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ 2018 στην κατηγορία «Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης των μαθητών».

Επιπλέον φέτος, το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο τιμήθηκε με την Πράσινη Σημαία και το διεθνές Βραβείο Eco Schools και είναι μέσα στα τρία πρώτα ελληνικά σχολεία που κέρδισαν μετά από αξιολόγηση τη Σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου.

Το σχολείο εκπροσώπησε η Προϊσταμένη του κ. Τάλλου Κωνσταντίνα, η οποία ευχαρίστησε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και δεσμεύτηκε ότι το όραμα για μια ποιοτική δημόσια εκπαίδευση συνεχίζεται….






Χρυσό βραβείο για το 7ο Νηπιαγωγείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5 Το GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασε το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα, στην τελετή βράβευσης των EDUCATION LEADERS AWARDS 2019. Σπουδαία...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: