728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αγροτικό τιμολόγιο ως τις 30 Σεπτεμβρίου




Στις 30 Σεπτεμβρίου μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών όσον αφορά το αγροτικό τιμολόγιο.

Η εκκαθάριση του αγροτικού τιμολογίου και η χορήγησή του στους πραγματικούς δικαιούχους είναι σε όφελος των ιδίων των αγροτών. Η ΔΕΗ ζητά τη συνεργασία τους».

Οπως αναφέρει η ΔΕΗ το Αγροτικό Τιμολόγιο - Διακοπτόμενο, χορηγείται σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις που χρησιμεύουν και συντελούν με οποιοδήποτε τρόπο στην παραγωγή προιόντων πρωτογενούς φυτικής και ζωικής παραγωγής σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ΚΥΑ 142196/10-11-87 περί «Μέτρων Αγροτικού Εξηλεκτρισμού».

Σε κάθε περίπτωση, το Αγροτικό Τιμολόγιο χορηγείται ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου στην οικεία Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων (ΔΕΒ) του αντίστοιχου Νομού, η οποία είναι η αρμόδια υπηρεσία για την συγκέντρωση και τον έλεγχο των αναγκαίων δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων.








Αγροτικό τιμολόγιο ως τις 30 Σεπτεμβρίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 30, 2019 Rating: 5 Στις 30 Σεπτεμβρίου μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών όσον αφορά το αγροτικό τιμολόγιο. ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: