728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Είχαν κλέψει 300 κιλά καλώδια χαλκού!




Στα Ιωάννινα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε κλοπή καλωδίων χαλκού από επιχείρηση στα Μάρμαρα Ιωαννίνων καθώς και σε διάρρηξη υποσταθμού της Α.Δ.Μ.Η.Ε - Δ.Ε.Η. στην Πεδινή Ιωαννίνων.

Επίσης, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε ακολούθως, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας τριών ακόμη ημεδαπών συνεργών του, ηλικίας 66, 20 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, εντόπισαν προχθές το βράδυ στην επαρχιακή οδό Πεδινής – Κόντσικας Ιωαννίνων, τον 46χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και να έχει στην καρότσα αυτού καλώδια χαλκού, βάρους -143- κιλών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος από κοινού με τους συνεργούς του, είχαν αφαιρέσει προχθές (19-05-2019) το απόγευμα, από επιχείρηση στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους -300- κιλών.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας προέκυψε επίσης ότι ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 19-05-2019 διέρρηξαν υποσταθμό της Α.Δ.Μ.Η.Ε -Δ.Ε.Η. στην Πεδινή Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο καθώς και τα κλεμμένα καλώδια χαλκού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.






Είχαν κλέψει 300 κιλά καλώδια χαλκού! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 21, 2019 Rating: 5 Στα Ιωάννινα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: