728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπ. Κυριάκης: «Το βράδυ της 26ης Μαΐου το μόνο που θα έχει σημασία, είναι η διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ»



Στη σημασία των Ευρωεκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου αναφέρεται σε δήλωσή του στην Τ.Φ. ο Σπύρος Κυριάκης, τονίζοντας τα εξής:

Η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής πλησιάζει! Την Κυριακή αρχίζει το τέλος μιας περιόδου που σημαδεύτηκε από την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης μέσω της φοροκαταιγίδας, την εξαθλίωση των συνταξιούχων από τις περικοπές και τις μειώσεις των συντάξεων, την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο και την μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων. Μια περίοδο απάτης, αυταπάτης και εξαπάτησης, κρίσης θεσμών και αξιών, διχασμού, υποκρισίας και ανομίας που οδήγησε στην επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη Ελλάδα που όλοι αξίζουμε! Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί πιθανή ψήφος προς τα μικρά κόμματα αποτελεί ουσιαστική στήριξη στην λαίλαπα του Σύριζα. Η μόνη ψήφος αποδοκιμασίας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή στη Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ της Κυριακής το μόνο που θα έχει σημασία είναι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια διαφορά που θα σημάνει την απαρχή μια καλύτερης εποχής για την πατρίδα μας!

Στις 26 Μαΐου αφήνουμε πίσω την παρακμή και επιλέγουμε Αλλαγή!








Σπ. Κυριάκης: «Το βράδυ της 26ης Μαΐου το μόνο που θα έχει σημασία, είναι η διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 25, 2019 Rating: 5 Στη σημασία των Ευρωεκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου αναφέρεται σε δήλωσή του στην Τ.Φ. ο Σπύρος Κυριάκης, τονίζοντας τα εξής: Η ώρα της μ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: