728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Παργινό Φεστιβάλ Παραδοσιακών 2019.






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 1ο Παργινό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ολοκληρώθηκε. Για τη Χορευτική Ομάδα Πάργας ήταν η πραγματοποίηση ενός οράματος που ξεκίνησε από τον πρώτο χρόνο της επίσημης ίδρυσής της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια αυτή. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι στήριξαν υλικά και ηθικά τη Χορευτική Ομάδα σε αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστούμε επίσης τους Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στόλισαν με την παρουσία τους τη χορευτική αυτή γιορτή. Ελπίζουμε πως αυτή ήταν μόνο η αρχή, μία μικρή γεύση για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Σ'αυτό το ταξίδι θέλουμε συνοδοιπόρους όλους τους συμπολίτες μας. 

Η Χορευτική Ομάδα Πάργας χρειάζεται τη συμμετοχή και τη συνδρομή όλων μας για να μπορέσει να υλοποιήσει όσα οραματίζεται.Σας περιμένουμε όλους να χορέψουμε, να αναδείξουμε την παράδοση και να προβάλουμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει.

Από τη ΧΟΠ




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Παργινό Φεστιβάλ Παραδοσιακών 2019. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το 1ο Παργινό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ολοκληρώθηκε. Για τη Χορευτική Ομάδα Πάργας ήταν η πραγματοποίηση ενός...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: