728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα ένταξης της Νικόπολης στον κατάλογο της Unesco



Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου για την Unesco Ν. Πρέβεζας, έγιναν δεκτά σε ακρόαση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πορεία των ενεργειών σύνταξης του φακέλου υποψηφιότητας του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης, στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ο κ. Πρόεδρος έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που καταβάλλεται, καθώς είναι γνώστης της Ιστορίας της Νικόπολης με έμφαση στον αρχαίο φιλόσοφο Επίκτητο, ο οποίος είχε ιδρύσει φιλοσοφική σχολή στην Αρχαία Νικόπολη.

Επίσης αναφέρθηκε στην πολιτισμική σημασία της Νικόπολης καθώς και στην άμεση και επιτυχή εξέλιξη του όλου εγχειρήματος.





Ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα ένταξης της Νικόπολης στον κατάλογο της Unesco Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5 Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου για την Unesco Ν. Πρέβεζας, έγιναν δεκτά σε ακρόαση ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: