728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το μοναδικό αστέρι FNL στην Ήπειρο στο εστιατόριο του Lichnos Beach



Το μοναδικό βραβευμένο εστιατόριο στην Ήπειρο για το 2019 με αστέρι FNL όπως τα αξιολόγησε η επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards ειναι το Lichnos Beach στην Πάργα ιδιοκτησίας Σπύρου και Βαγγέλη Κυριάκη.




Τα FNL Best Restaurant Awards, είναι ο θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια με στόχο να αναδείξει τον δυναμισμό τους και να φωτίσει όλες τις σημαντικές και αξιόλογες προσπάθειες σε κάθε επίπεδο και κατηγορία. Προκειμένου να προβάλλει αποτελεσματικότερα την προσπάθεια και το στιλ κάθε εστιατορίου αλλά και να απαντήσει στις βασικές ανάγκες πληροφόρησης του καταναλωτή η πολυμελής και πολυσυλλεκτική επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards βραβεύει σε δύο επίπεδα.

Το όνομα του εστιατόριου είναι Mare και βρίσκεται εντός του lichnos beach Hotel

Τα εστιατόρια αξιολογούνται με τα αστέρια του FNL. Παράλληλα χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση τη γαστρονομική πρόταση και το στιλ τους και σε κάθε κατηγορία αναδεικνύεται ένας νικητής.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα πιάτα που επιμελούνται οι μάγειρες Chef Τσικονδούρας Γιάννης Τσιτσούλας Θέμης.


Το μοναδικό αστέρι FNL στην Ήπειρο στο εστιατόριο του Lichnos Beach Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2019 Rating: 5 Το μοναδικό βραβευμένο εστιατόριο στην Ήπειρο για το 2019 με αστέρι FNL όπως τα αξιολόγησε η επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards ει...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: