728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αποθεώθηκε η Εθνική του Euro




Απολαυστικό για μια ακόμη φορά ήταν το… reunion της Εθνικής του 2004 - Με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Καραγκούνη, οι Legends επικράτησαν 2-1 των Επίλεκτων της Ηπείρου στο φιλικό των «Ζωσιμάδων»

H Εθνική Ελλάδος 2004 βρέθηκε στα Ιωάννινα ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Περιφέρειας Ηπείρου για φιλικό παιχνίδι.

Οι Legends 2004 επικράτησαν με 2-1 με σκόρερ τους Μπασινά και Καραγκούνη σε ένα παιχνίδι όπου οι διεθνείς του 2004 αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπασινάς με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγκούνης στο 9' άνοιξε το σκορ ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Καραγκούνης με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή στο 19'. Για την Περιφέρεια Ηπείρου μείωσε σε 2-1 στο 32' ο Φώντας Γήττας με πέναλτι.

LEGENDS 2004: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος.




Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Νταμπίζας, Γκούμας, Βενετίδης, Καφές, Γεωργιάδης, Λάκης, Τσιάρτας, Χαλκιάς, Κατεργιανάκης.

Στον πάγκο των LEGENDS 2004 βρέθηκε ο Ντέμης Νικολάιδης με βοηθό τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Πιο χαρακτηριστική εικόνα όταν ο Καραγκούνης μετά το γκολ του πήγε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος καλώντας και τους υπόλοιπους διεθνείς για να πάνε να αγκαλιάσουν τους Νικολαϊδη και Τοπαλίδη.




Αποθεώθηκε η Εθνική του Euro Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2019 Rating: 5 Απολαυστικό για μια ακόμη φορά ήταν το… reunion της Εθνικής του 2004 - Με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Καραγκούνη, οι Legends επικράτησαν 2-...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: