728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήρε το τρίποντο ο Απόλλων Πάργας κόντρα στον Αετό



Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 02/02/18 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγιάς ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα Πάργας και τον φιλοξενούμενο Αετό Αγιάς με το σκορ να βρίσκει νικητές τους γηπεδούχους με τελικό σκορ 2-1.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε η ομάδα της Αγιάς με τον Ντάλλα να κάνει το 0-1, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων μπήκε αποφασισμένα να γυρίσει το ματς και με τον Μηλιώνη έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Το 2-1 για την ομάδα της Πάργας έκανε ο Τσούμαλης ενώ ο Απόλλων βρέθηκε να αγωνίζεται και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μάρκου αλλά με τον Αετό να μην μπορεί να αντιδράσει και το τρίποντο της αγωνιστικής να πηγαίνει στον Απόλλωνα Πάργας.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ Σ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ Δ. – ΣΟΥΦΗΣ Χ.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΓΚΙΖΚΙΖΓΙΑΝ, ΚΑΛΑΙ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΜΑΡΚΟ, BOJANG, DE FREITAS SOARES, GOGA, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΙΔΕΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΖΕΡΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, KACHAN DE FREITAS.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (ΒΑΣΙ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΑΛΛΑΣ, ΛΙΑΛΙΑΣ, ΣΕΙΡΦΗΣ, ΒΕΚΙΟΣ, ΛΙΑΛΙΟΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΕΣΚΑΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΣ, HUSSEIN, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΑΡΔΑΝΗΣ.




Πήρε το τρίποντο ο Απόλλων Πάργας κόντρα στον Αετό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2019 Rating: 5 Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 02/02/18 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγιάς ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: