728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εντός Μαρτίου το πρατήριο φυσικού αερίου




Θέμα λίγου χρόνου φαίνεται ότι αποτελεί πλέον η λειτουργία του πρώτου πρατηρίου φυσικού αερίου στα Γιάννινα, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ της ΔΕΠΑ και του Αστικού ΚΤΕΛ.

Οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες εδώ και μήνες, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση σχετικά με τον αρχικό σχεδιασμό κάτι που δεν οφείλεται στο Αστικό ΚΤΕΛ, αλλά σε γραφειοκρατικά εμπόδια που ανέκυψαν.

Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Epiruspost, μετέφερε την πληροφορία ότι το πρατήριο φυσικού αερίου θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στον Μάρτιο.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα διαδικαστικά προβλήματα. Για την πρεμιέρα της λειτουργίας, θα βρεθούν στα Γιάννινα Ιταλοί με τους οποίους συνεργάζεται η ΔΕΠΑ.

Το πρατήριο θα εφοδιάζει επαγγελματικά οχήματα αλλά και ιδιωτικής χρήσης.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την οδική μεταφορά Φυσικού Αερίου στην Ήπειρο καθώς η περιοχή δεν είναι συνδεδεμένη με το εθνικό σύστημα αγωγών.

Το νέο πρατήριο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα προσφέρει φτηνό εναλλακτικό καύσιμο απόλυτα ασφαλές.






Εντός Μαρτίου το πρατήριο φυσικού αερίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019 Rating: 5 Θέμα λίγου χρόνου φαίνεται ότι αποτελεί πλέον η λειτουργία του πρώτου πρατηρίου φυσικού αερίου στα Γιάννινα, το οποίο είναι αποτέλεσμα τη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: