728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χωρίς την Εθνοφυλακή στην παρέλαση




Χωρίς την παρουσία των Εθνοφυλάκων θα γίνει η παρέλαση για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων, πιθανότατα όμως και όλες οι μελλοντικές παρελάσεις.

Η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας του Νίκου Γκόντα, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, χαρακτηρίζοντας αναιτιολόγητη την απόφαση των υπευθύνων να απαγορεύσουν την παρέλαση της εθνοφυλακής.

«Πρόκειται για μια πρωτοφανή πράξη, η οποία προσβάλει βάναυσα την ίδια τη γιορτή τιμής και μνήμης, προς εκείνους που θυσιάστηκαν στους απελευθερωτικούς πολέμους 1912-1913, αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να τιμούν την μνήμη τους.

Σώμα εθελοντών Ελλήνων η Εθνοφυλακή, η οποία σαν σκοπό έχει την προάσπιση των Ελληνικών συμφερόντων και οι οποίοι διαπνέονται από εθνικά και πατριωτικά ιδεώδη, διαθέτουν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία της πατρίδας αφιλοκερδώς. Ιδιαίτερα στην ακριτική περιοχή μας συμβάλλουν στην ενίσχυση των άλλων δυνάμεων ασφαλείας στην διαφύλαξη των συνόρων μας.

Όσοι αποφάσισαν για αυτή την απαγόρευση της παρέλασης, καλούνται να άρουν την απόφαση και να επιτραπεί πάραυτα η παρέλαση, συνεχίζοντας την παράδοση, η οποία έχει καθιερωθεί από την ημέρα δημιουργίας του σώματος της Εθνοφυλακής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.



Χωρίς την Εθνοφυλακή στην παρέλαση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2019 Rating: 5 Χωρίς την παρουσία των Εθνοφυλάκων θα γίνει η παρέλαση για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων, πιθανότατα όμως και όλες οι μελλοντικές ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: