728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΣΔΟΕ: Πάμπλουτος πρώην αιρετός της Ηπείρου, πλούσιος δημοτικός υπάλληλος!




Η περίπτωση ενός πρώην αιρετού της Ηπείρου, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και ενός δημοτικού υπαλλήλου που η περιουσία του αυξήθηκε κατά 315 χιλιάδες, αποτελούν τις πιο χαρακτηριστικές που αποκάλυψαν οι έλεγχοι που έγιναν από κλιμάκια του ΣΔΟΕ. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από την Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την προστασία του δημοσίου και την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Οι συγκεκριμένες υποθέσεις αποκαλύφθηκαν από ελέγχους που διενήργησε η Επιχειρησιακή Διεύθυνση ΣΔΟΕ Μακεδονίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση έγινε:

Έλεγχος σε πρώην αιρετό πρόσωπο τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο. Προσαύξηση περιουσίας ύψους 1.198.432,25 €, χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις. Έχει διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Έλεγχος σε δημοτικό υπάλληλο στην Ήπειρο. Προσαύξηση περιουσίας ύψους 315.000,00 €, χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις. Έχει διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ακόμη από έλεγχο σε βιομηχανική μονάδα στην Ήπειρο, διαπιστώθηκε η μη τήρηση των όρων της επιδότησης ν.3299/04 (διαπιστώθηκε η λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων). Ενημερώθηκε η αρμόδια αρχή για ανάκτηση της επιδότησης ποσού 9.868.907,00 €. Ο έλεγχος διενεργήθηκε σε εκτέλεση Εισαγγελικής Παραγγελίας.




ΣΔΟΕ: Πάμπλουτος πρώην αιρετός της Ηπείρου, πλούσιος δημοτικός υπάλληλος! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019 Rating: 5 Η περίπτωση ενός πρώην αιρετού της Ηπείρου, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και ενός δημοτικού υπαλλήλου που η...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: