728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μητέρα σκότωσε τα τρία της παιδιά με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Τα «περίεργα» γραπτά που βρήκαν οι Αρχές





Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα από το Μίσιγκαν σκότωσε τις τρεις κόρες της με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα ξένα δημοσιεύματα, η 28χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα ένας κοινωνικός λειτουργός είχε ζητήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο να νοσηλευτεί καθώς είχε ψευδαισθήσεις.

Η 28χρονη Aubrianne Moore, πυροβόλησε τις τρεις κόρες της 8,6 και 2 ετών αντίστοιχα, σε δασώδη περιοχή. Στη συνέχεια έβαλε τα νεκρά κορμάκια τους στο αυτοκίνητό της, πήγε έξω από το σπίτι του φίλου της και αυτοκτόνησε σύμφωνα με αστυνομικούς.

Ο μητέρα δεν άφησε σημείωμα, αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν κάποια γραπτά της με ανησυχητικό περιεχόμενο που έλεγαν ότι «προστατεύει τα παιδιά της από κάτι» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.



Μητέρα σκότωσε τα τρία της παιδιά με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2019 Rating: 5 Τα «περίεργα» γραπτά που βρήκαν οι Αρχές Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα από το Μίσιγκαν σκότωσε τις τρεις κόρες της με κυ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: