728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιδιωτικές επενδύσεις από το Leader




Η Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, εξασφάλισε, δεύτερη πανελλαδικά την έγκριση της πρόσκλησης των Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER από την Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων κι αφού προηγουμένως είχε λάβει σχετική έγκριση από την ΕΥΔ της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μετά την απαραίτητη έγκριση της πρόσκλησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα ακολουθήσει άμεσα η σχετική προκήρυξη, η οποία αναμένεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου 2018.

Για πλήρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (Υποψήφιων Δικαιούχων) έχει γίνει προδημοσίευση της Πρόσκλησης με τα παραρτήματά της και όλο το αναλυτικό πληροφοριακό υλικό, στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο link http://www.epirussa.gr/index.php/leader-clld-6 .

Οι δράσεις της πρόσκλησης των Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER αφορούν υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους ΚΑΔ των παρακάτω τομέων:
Μεταποίηση γεωργικών προϊόντων με παραγόμενο γεωργικό προϊόν
Μεταποίηση γεωργικών προϊόντων με παραγόμενο μη γεωργικό προϊόν
Παραγωγή ειδών διατροφής μετά την α’ μεταποίηση
Μεταποίηση δασοκομικών προϊόντων
Βιοτεχνίες – Χειροτεχνία
Εμπόριο
Υπηρεσίες
Τουρισμός (υποδομές διανυκτέρευσης, εστίαση, εναλλακτικές μορφές τουρισμού)
Συνεργασίες (clusters)

Οι ανωτέρω Δράσεις εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, που είναι το σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και άλλες διευκρινίσεις υπεύθυνοι είναι ο Συντονιστής του Προγράμματος κ. Μώκος Ηλίας, η κα Καρακώστα Κατερίνα, ο κ. Βασιλείου Βασίλειος, ο κ. Χρύσης Ευάγγελος και η κα Αναστασίου Μαρία, τηλέφωνα 26510 83087, 26510 36686, e-mail: epirus@epirussa.gr.



Ιδιωτικές επενδύσεις από το Leader Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019 Rating: 5 Η Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, εξασφάλισε, δεύτερη πανελλαδικά την έγκριση της πρόσκλησης των Έργων Ιδιωτικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: