728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εύκολη νίκη του Απόλλωνα Πάργας μέσα στην Σαμψούντα



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ζαλόγγου «Νεστορίδης» ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε ΑΕΝ Σαμψούντας και Απόλλων Πάργας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 0-4.

Η Πάργας άνοιξε νωρίς το σκορ όταν στο 9’ ο Μάρκος με σέντρα έψαξε κάποιον συμπαίχτη του με τον Αδαμίδη να παίρνει την κεφαλιά και με αυτογκόλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 17’ η Σαμψούντα απείλησε με τον Κονάκη φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά στο 39’ ο Σιδέρης με σουτ διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53’ ο Μπαλακέρας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Κατσαμπίρη για χτύπημα στον Σιδέρη ενώ η φάση είχε σταματήσει, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα. Από εκείνο το σημείο και μετά η Πάργα υπερείχε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο 55’ ο Μηλιώνης με μαγικό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κιόσγια για το 0-3. Στο 74’ ο Απόλλωνας έχασε μια ακόμη κλασική ευκαιρία με τον Παππά, ενώ το τελικό 0-4 έγραψε ο Μηλιώνης πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Μοναδική καλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος στο 87’ με τον Μπρούβα με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΝ Σαμψούντας αγωνίζεται εκτός με τον Α.Ο Καρυάς ενώ ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλων Πάργας με τον Αετό Αγιάς.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. –ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Μπρούβας):ΚΙΟΣΓΙΑ, ΜΙΝΟΣ, ΜΑΝΕ, HYRIA, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ(54’ ΠΙΝΤΕΡΙ), ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ(70’ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ), ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ, ΤΣΟΚΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ(87’ ΖΕΡΗΣ), ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΚΑΛΑΙ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, ΜΑΡΚΟ, BOJANG, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ(63’ ΠΑΠΠΑΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(82’ ΖΑΧΑΡΙΑΣ), ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ.



Εύκολη νίκη του Απόλλωνα Πάργας μέσα στην Σαμψούντα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2019 Rating: 5 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ζαλόγγου «Νεστορίδης» ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: