728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξανασυζητάει η ιεραρχία για τον Παραμυθιάς




Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει την ιεραρχία το 2019, είναι το τι θα γίνει με την Μητρόπολη μας και αν θα αντικατασταθεί ο Σεβασμιώτατος κ. Τίτος.

Κατά τις πληροφορίες μας ο Καλαβρύτων θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Γηρομεριου και Παργης.

Η Μητρόπολη μας σίγουρα μέσα από την αδυναμία του Σεβασμιωτατου κ.Τίτου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Μητρόπολης εδώ και πολύ καιρό, έχει δημιουργήσει παρασκήνιο στη Μονή Πετράκη και στην ιεραρχία.

Από νεότερες πληροφορίες μας ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, όπως και αρκετοί ιεράρχες προσπαθούν να αποκαταστήσουν την φήμη του μητροπολίτη κ.Θεόκλητου Κουμαριανού.

Μέσα σε αυτό το "τάγμα" προφανώς βρίσκεται και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Η παραίτηση του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτη μας, είναι εδώ και καιρό στο συρτάρι του κ.Ιερώνυμου και ίσως μέσα στο 2019 να έχουμε και εξελίξεις.

Εμείς σεβόμενοι το έργο του κ.Τίτου, να ευχηθούμε ότι θα ήταν θείο δώρο να έρθει ένας νέος ιεράρχης με το ήθος και τη πνευματικότητα του.

Αντιλαμβανόμαστε όμως την ανάγκη πως η Μητρόπολη μας θα πρέπει να μπει σε νέα τροχιά με καινούργιους ανθρώπους και καινούργια λογική, διότι οι πιστοί αυτό έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας να πούμε ότι δεν χρειάζεται οι επιτελείς της Μητρόπολης και αυτοί που υπογράφουν για τον Μητροπολίτη να προβούν σε διάψευση του δημοσιεύματός μας.

Ο χρόνος θα πρέπει να τους κάνει σοφούς και αυτούς, ώστε να συνεχίσουν το ποιμενικό τους έργο τους, με το νέο μητροπολίτη, εάν επιλέξει να τους έχει δίπλα του.



Ξανασυζητάει η ιεραρχία για τον Παραμυθιάς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019 Rating: 5 Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει την ιεραρχία το 2019, είναι το τι θα γίνει με την Μητρόπολη μας και αν θα αντικατασταθεί ο Σεβ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: