728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δύο νέοι υπέρηχοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών




Παρελήφθησαν ο ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος από το Νοσοκομείο Φιλιατών στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), συνολικής προϋπολογιστικής δαπάνης 110.000 €.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκπαίδευσης του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού για να τεθούν σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στα αντίστοιχα τμήματα του Νοσοκομείου .

Η παραλαβή και λειτουργία των συγκεκριμένων υπερήχων ενισχύει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Σημειώνεται επίσης ότι κατά το τρέχον έτος, προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν στην προμήθεια μαγνητικού τομογράφου και νέου αξονικού τομογράφου 16 τομών που εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας.






Δύο νέοι υπέρηχοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2019 Rating: 5 Παρελήφθησαν ο ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος από το Νοσοκομείο Φιλιατών στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Δημοσίων...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: