728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η εξόρμηση του Πρωθυπουργού στα Θεοδώριανα και τους καταρράκτες!




Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κοντά σε ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει λίγες ώρες ξεκούρασης αλλά και θερμής φιλοξενίας. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο, το χωριό από όπου κατάγεται μαζί με την οικογένειά του και μερικούς φίλους του από την Αθήνα. Και δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο καθώς, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, επισκέπτεται ορισμένες από τις πιο όμορφες περιοχές των Τζουμέρκων. Άλλωστε το χειμώνα οι περιοχές αυτές προσφέρουν μία μοναδική κι άγρια ομορφιά.

Η δεύτερη μέρα του χρόνου για τον Πρωθυπουργό, την οικογένειά του και τους φίλους του, πέρασε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα! Με άριστο ξεναγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την περιοχή. Τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα» Γιάννη Παπαγιάννη.

Συναντήθηκαν στο Βουργαρέλι και από κει ξεκίνησε το οδοιπορικό.

Τα Θεοδώριανα βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου και αποτελούν ένα από τα κεφαλοχώρια της περιοχής.

Το πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο είναι οι διπλοί καταρράκτες. Και μέχρι το σημείο αυτό, μέσα στο δάσος έφτασε ο Πρωθυπουργός και όσοι βρέθηκαν μαζί του.





Φυσικά οι εικόνες τους αποζημίωσαν για την πεζοπορία!

Κατά την επιστροφή δείπνησαν στα Θεοδώριανα και κει απόλαυσαν τα ντόπια κρέατα και φυσικά τις ηπειρώτικες πίτες!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης εφοδίασε την πρωθυπουργική οικογένεια με όλα τα «καλούδια της Άρτας»! Πορτοκάλια, λεμόνια, τυριά, τσίπουρο αλλά και παστά ψάρια από μονάδες της Άρτας.

Μαζί του και με την πρωθυπουργική παρέα βρέθηκαν κι άλλοι δέκα περίπου κάτοικοι της περιοχής. Η απλότητα του Αλέξη Τσίπρα και η ευγένεια τους εντυπωσίασαν όπως και η διάθεσή του να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο σε εξορμήσεις στην περιοχή τους!



Η εξόρμηση του Πρωθυπουργού στα Θεοδώριανα και τους καταρράκτες! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2019 Rating: 5 Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κοντά σε ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει λίγες ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: